Jakość

Od samego początku istnienia marki U Jędrusia stawialiśmy na najwyższą jakość naszych dań.
Od samego początku istnienia marki U Jędrusia stawialiśmy na najwyższą jakość naszych dań. Sprawdzone receptury, wysokie standardy produkcji, najlepsi kucharze i specjaliści pomagają nam osiągnąć ten cel. A do tego najważniejsze - świeże i bardzo dobre jakościowo składniki, które wpływają na wyśmienity smak naszych potraw. Każdy składnik, który używamy do produkcji dań to rezultat starannego doboru sprawdzonych i regularnie audytowanych dostawców. Długoletnie relacje oparte na wzajemnym zaufaniu są dla nas kluczowe i gwarantują nieustanną dostępność surowców najwyższej jakości.

Stawiamy na transparentność w procesie zaopatrzenia, a nasza troska o bezpieczeństwo klienta przejawia się szczególną starannością przy wyborze zamawianych surowców. Bardzo często pochodzą one z lokalnych upraw, co gwarantuje świeżość i zachowanie naturalnych walorów smakowych. Dbamy o to, aby każdy składnik, który trafia do naszej kuchni, był nie tylko wysokiej jakości, ale także pochodził z etycznych źródeł.

Hasło przewodnie U Jędrusia to „Cieszy smakiem!”. Dla nas to nie tylko słowa, lecz droga, którą stale dążymy, aby dostarczać klientom niezapomniane doznania kulinarne. To stwierdzenie towarzyszy nam na każdym etapie powstawania produktu, od pomysłu, przez produkcję, aż do momentu gdy danie ląduje na stołach naszych klientów. Działamy po to, by cieszyć smakiem.
Porady